Artikelen

Recensies verhogen zichtbaarheid

Waarom recensies onmisbaar zijn in jouw wervingsstrategie

Mede door de krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat je een sterke wervingsstrategie opzet voor jouw vacature om toch nog het verschil te kunnen maken tussen al die leuke werkgevers en originele vacatures. Recensies zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wij vertellen je graag waarom.

Verder lezen
Buro Aangenaam

Aangenaam! Meet Leonie (of meet Leo juist wél) 

Ik was rustig aan het werk bij mijn vorige werkgever toen Emie ineens in mijn DM – op LinkedIn 😉 – slidede. Ze werkte bij een start-up, gericht op employer branding, en was op zoek naar versterking. Of ik een keertje koffie met haar wilde drinken. Zo geschiedde. Lees hier Leonie haar hele verhaal.

Verder lezen
opvallen krappe arbeidsmarkt

Hoe val je op in een overvolle arbeidsmarkt? 7 tips!

Ken je nog die tijd dat je een advertentie in de krant zette en de sollicitanten binnen stroomden? In deze overvolle arbeidsmarkt komt dat bijna niet meer voor. Toch zijn er zeker manieren waardoor je als werkgever opvalt en kandidaten aantrekt. Emie neemt ze met je door.

Verder lezen
viral vacaturecampagne

Viral gaan met een vacaturecampagne? Zo deden we dat.

Een tijdje terug gingen we voor één van onze opdrachtgevers ‘viral’. Met een vacaturecampagne. Benieuwd hoe het ons lukte om écht op te vallen, daarmee de media te halen en, nog veel belangrijker, nieuwe collega’s te hebben geworven? Lees dan verder.

Verder lezen
Buro Aangenaam - Emie

Aangenaam kennis te maken met Emie

“Zit jij op je plek bij je nieuwe baan? Als je ooit eens wat anders wil en weer gaat rondkijken, dan moet je mij van te voren appen hoor! ;-)” zo luidde Willekes LinkedIn-bericht. Shit, zat ik nog wel op mijn plek bij mijn nieuwe baan? Nee, eigenlijk niet… En zo begon een Aangenaam avontuur.

Verder lezen

Aangenaam kennis te maken met Eline!

Wat leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen. Sinds oktober 2022 ben ik begonnen als Employer brand marketeer bij Buro Aangenaam. Mijn weg naar het vinden van de juiste (en leukste) baan was nog best een zoektocht. Ik neem je graag mee in deze reis!

Verder lezen