Saskia - consultant bij Buro Aangenaam
Collega's

Maak kennis met onze nieuwe Employer Brand Strateeg, Saskia!

Mijn eerste werkweek bij Buro Aangenaam zit erop! Het is dinsdagochtend, de gevoelstemperatuur buiten ligt op –13(!) en ik zit aan het kookeiland thuis mijn eerste blog te schrijven. Vanmiddag heb ik een aantal kennismakingsgesprekken op kantoor staan, dus ik start lekker thuis op om alle eerste indrukken te verwerken en in alle rust deze blog te typen. Maak kennis met Saskia!

Mijn eerste werkweek bij Buro Aangenaam zit erop! Het is dinsdagochtend, de gevoelstemperatuur buiten ligt op –13(!) en ik zit aan het kookeiland thuis mijn eerste blog te schrijven. Vanmiddag heb ik een aantal kennismakingsgesprekken op kantoor staan, dus ik start lekker thuis op om alle eerste indrukken te verwerken en in alle rust deze blog te typen. 

Bij de start van een nieuwe baan is het altijd afwachten hoe de eerste periode eruit gaat zien, maar wat heb ik een fijn ontvangst gehad van mijn LeadLogic en Buro Aangenaam collega’s! De manager werkplezier, Gerrianne, zorgt ervoor dat je alle informatie hebt om op te kunnen starten waarna je zelf aan de slag kan gaan. De collega’s op de werkvloer zijn altijd beschikbaar voor vragen of een praatje. 

Wie ben ik?

Ik ben Saskia, 31 jaar en ik woon sinds begin 2023 in Blaricum. Hier woon ik samen met mijn vriend en twee kinderen. Voordat ik het mooie Blaricum neerstreek, heb ik 10 jaar met veel plezier in Amsterdam gewoond en gewerkt. 

Sinds ik mijn appartement in Amsterdam heb verruild voor een ”echt huis”, besteed ik mijn vrije uren graag aandacht aan het huis en de tuin. Ik vind altijd weer een nieuw project om plannen voor te maken en mee aan de slag te gaan. Zo heb ik laatst de deurklinken in het hele huis vervangen (want waarom zilveren deurklinken als ze ook goud kunnen zijn?). Verschrikkelijke klus, maar erg blij met het eindresultaat! 

Waar kom ik vandaan?

In 2015 ben ik ‘per ongeluk’ de marketing ingerold. Na mijn studie journalistiek lagen de banen niet voor het oprapen en ben ik wat breder gaan solliciteren. Zo kwam ik terecht bij een klein digitaal marketingbureau, waar ik alle facetten van het vak heb geleerd; van campagnes opzetten, optimaliseren, strategie en relatiebeheer. Hier kwam ik vrij snel tot de realisatie dat de diversiteit van digitale marketing goed bij mij past en dat ik hier verder in wilde groeien. 

De jaren erna werkte ik bij verschillende mediabureaus, groot en klein en in verschillende branches. Divers en leerzaam. Hier heb ik campagnes opgezet en gecoördineerd voor meerdere klanten, voornamelijk retailers. Ik ben erachter gekomen dat ik veel aspecten van marketing leuk vind, maar weet ook wat ik minder leuk vind. Ik ben meer een generalist dan een specialist, ik werk graag in teamverband en haal voldoening uit het (uiteindelijk) resultaat van mijn werk zien. 

In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar ‘klantzijde’ en werkte ik voor de grootste zorgorganisatie in Amsterdam en later voor een detacheerder in de zorg. Ontzettend leerzaam en uitdagend om vanuit ‘binnen’ organisaties naar de markt te kijken en een rol intern te kunnen spelen in de marketingstrategie. Arbeidsmarktcommunicatie speelde naast marketing een grote rol, met de focus op het aantrekken én behouden van personeel. 

What’s next?

Ik ga mijn brede kennis en ervaring inzetten voor nieuwe klanten en projecten. Mijn eerste klant is inmiddels binnen en de voorbereidingen starten snel. Ik kijk er naar uit om er een succes van te maken, samen met mijn collega’s! 

Heb jij (enige) kennis van digitale marketing en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op onze vacaturepagina, wie weet lees ik over een poosje jouw blog!

Dit bericht delen

Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen, maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo