Jerrriel, nieuwe collega van Buro Aangenaam
Collega's

Maak kennis met Jerriël; onze nieuwe, creatieve marketeer met passie voor video

Ik ben Jerriël, 27 jaar oud en sinds kort heb ik een huis in Lelystad. Nadat ik mijn opleiding HRM afrondde, wilde ik graag van mijn passie voor video’s mijn werk maken. Zo ben ik mijn eigen bedrijf in video- en fotocontent begonnen, waar ik veel mooie opdrachten heb gedaan. Mijn echte hoogtepunt was een videocampagne voor teambuildingactiviteiten voor Nike.

Ik ben Jerriël, 27 jaar oud en sinds kort heb ik een huis in Lelystad. Nadat ik mijn opleiding HRM afrondde, wilde ik graag van mijn passie voor video’s mijn werk maken. Zo ben ik mijn eigen bedrijf in video- en fotocontent begonnen, waar ik veel mooie opdrachten heb gedaan. Mijn echte hoogtepunt was een videocampagne voor teambuildingactiviteiten voor Nike.

Toch online marketing 

Er ontbrak wat aan mijn expertise en zo is mijn interesse voor online marketing ontstaan. De afgelopen jaren volgde ik een traineeship in online marketing, waar ik voor verschillende klanten ervaring opdeed op het gebied van employer branding, content, SEO en webdesign.

Dit vind ik leuk om te doen   

In mijn vrije tijd sport ik graag, speel ik piano en hou ik van gezelligheid. Ik heb een vrij intensief sportverleden gehad, waar ik langere tijd op meerdere plekken heb gevoetbald, kickboks- en thaibokstraining heb gevolgd en in de sportschool van mijn vriendin kickbokslessen heb gegeven aan vrouwen.

Mijn motto 

“Slow motion is better than no motion”

Hoe nu verder? 

Ik heb veel zin om lekker aan de slag te gaan bij Buro Aangenaam en kijk uit naar een mooi en uitdagend leertraject. Ik heb er het volle vertrouwen in dat ik veel mooie projecten ga oppakken met een geweldig team!

Dit bericht delen

Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen, maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo