Aangenaam kennis te maken. 🤝🏼

Emie Budde Buro Aangenaam

Emie Budde

IJzersterk met copy en content, strategisch met haar campagnemanagement maar bovenal ontzettend goed in positionering. Als je met Emie aan tafel zit, kan je altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten.

Buro Aangenaam high res-10

Leonie van der Veen

Weet als geen ander in de belevingswereld van een doelgroep te kruipen, waardoor haar concepten altijd raak zijn. Ze heeft al behoorlijk wat vlieguren in dit vak en dat merk je. Haar strategische kennis koppelt ze met haar ervaring en dat zorgt voor resultaat.

Buro Aangenaam high res-13

Celine Goud

Super sterk in het schrijven van pakkende teksten en gek op het redigeren van bestaande teksten. Of het nu gaat om een blog, persbericht of advertentietekst. Ze zorgt ervoor dat het de juiste snaar raakt en triggert bij de doelgroep.

Sharonne

Sharonne Knoops

Zeg je creativiteit, dan zeg je Sharonne. Dit in combinatie met haar digital marketing-skills weet ze iedere keer weer een kwalitatieve campagnes en teksten neer te zetten voor haar opdrachtgevers.

Romy - Team Buro Aangenaam

Romy Kaandorp

Creatief en ijzersterk in het schrijven van teksten en het bedenken van content. Gedreven dat ze is, zal ze altijd haar afspraken nakomen en super nauwkeurig te werk gaan.

Boudewijn van Overloop - team Buro Aangenaam

Boudewijn van Overloop

Pro in creatieve concepten bedenken, Reels en TikTok’s creëren en iedere keer zijn opdrachtgevers te verrassen met een vernieuwende aanpak. Bij Boudewijn kan je altijd rekenen op een realistisch en eerlijk advies.

DSC05912

Anneloes Kuipers

Creatief en oog voor detail zijn woorden die Anneloes goed omschrijven. Met jaren ervaring in het vak weet ze als geen ander hoe ze een project tot een succes moet leiden. Ze weet goed de belevingswereld van de doelgroep te vinden, waardoor haar concepten altijd raak zijn.

DSC06033-Enhanced-NR

Jerriël Gefferie

Weet als geen ander hoe je bedrijven laat opvallen met beeld. Met zijn eigen bedrijf in video- en fotocontent, een achtergrond in HR én marketing-ervaring brengt hij een bak aan ervaring mee. Dit zet hij in om jouw organisatie verder te laten groeien!

Saskia

Saskia Teunissen

Nadat Saskia in 2015 ‘perongeluk’ de marketing inrolde, wil ze nu niet meer anders. Door al haar vlieguren die ze inmiddels heeft gemaakt, weet ze precies hoe ze onze opdrachtgevers moet voorzien van deskundig advies.

Danielle

Daniëlle de Vries

Met haar ervaring als zzp’er op zak verrast ze onze opdrachtgever steeds opnieuw met creatieve ideeën en frisse inzichten. Leergierig dat ze is verdiept ze zich in relevante onderwerpen waardoor ze in haar projecten nóg meer verdieping kan bieden.

Lammert - Team Buro Aangenaam

Lammert Heek

Onze commerciële man die zich niet alleen bezighoudt met onze commerciële groei, maar ook meedenkt hoe jouw organisatie kan groeien op het gebied van marketing en employer branding. Altijd denken vanuit kansen en sturen op een passende oplossing voor jouw organisatie.

Buro Aangenaam high res-7

Jeroen Bos

Een rasechte conceptdenker, uitermate creatief. Jeroen houdt altijd rekening met kaders, want een creatief plan moet wel passend en uitvoerbaar zijn. Nou goed dan, hij kleurt ook met enige regelmatig buiten de lijntjes. Zodat je echt- echt opvalt met jouw organisatie.

Paul Leune Buro Aangenaam

Paul Leune

Onze man van structuur en planning, maar bovenal een echte ondernemer die altijd kansen ziet. Ook voor jouw organisatie.

Willeke Stam Buro Aangenaam

Willeke Stam

Specialist in merkstrategie en positionering, waarbij creativiteit en data hand in hand gaan. Ze is gek op onderzoeken, statistieken en vreemde feitjes. En van die laatste weet ze op de een of andere manier altijd een opvallend leuk campagneconcept te bedenken.

WJ6_4326 (2) (1)

Saskia Jägers

Altijd secuur en doordacht aan het werk. Saskia is een échte allround marketeer die niet terugdeinst voor een creatieve campagne, originele contentformats of een onderscheidende vacaturetekst.

Gerrianne - manager werkplezier Buro Aangenaam

Gerrianne Korlaar

Als manager Werkplezier zit Gerrianne hier helemaal op haar plek! Tijdens haar jarenlange ervaring als eigen ondernemer leerde ze dat ieder mens en elke organisatie uniek is. Inzicht krijgen in hoe een organisatie in elkaar zit en ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt. Dat is wat ze het liefste doet!

Timo - Team Buro Aangenaam

Timo Verbeek

Altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen in marketingland, stadsdichter van Harderwijk en geen gebrek aan creativiteit. Timo weet door zijn enthousiasme altijd weer met verfrissende ideeën te komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen of maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo