Aangenaam kennis te maken. 🤝🏼

Emie Budde Buro Aangenaam

Emie Budde

IJzersterk met copy en content, strategisch met haar campagnemanagement maar bovenal ontzettend goed in positionering. Als je met Emie aan tafel zit, kan je altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten.

Buro Aangenaam high res-10

Leonie van der Veen

Weet als geen ander in de belevingswereld van een doelgroep te kruipen, waardoor haar concepten altijd raak zijn. Ze heeft al behoorlijk wat vlieguren in dit vak en dat merk je. Haar strategische kennis koppelt ze met haar ervaring en dat zorgt voor resultaat.

Buro Aangenaam high res-13

Celine Goud

Super sterk in het schrijven van pakkende teksten en gek op het redigeren van bestaande teksten. Of het nu gaat om een blog, persbericht of advertentietekst. Ze zorgt ervoor dat het de juiste snaar raakt en triggert bij de doelgroep.

Sharonne

Sharonne Knoops

Zeg je creativiteit, dan zeg je Sharonne. Dit in combinatie met haar digital marketing-skills weet ze iedere keer weer een kwalitatieve campagnes en teksten neer te zetten voor haar opdrachtgevers.

Romy - Team Buro Aangenaam

Romy Kaandorp

Creatief en ijzersterk in het schrijven van teksten en het bedenken van content. Gedreven dat ze is, zal ze altijd haar afspraken nakomen en super nauwkeurig te werk gaan.

Karin

Karin Sloot

Na enige jaren gewerkt te hebben als SEA-specialist past ze inmiddels haar marketingkennis toe bij Buro Aangenaam. De combinatie met haar creatieve brein zorgt voor een goede match bij Buro Aangenaam.

Danielle

Daniëlle de Vries

Met haar ervaring als zzp’er op zak verrast ze onze opdrachtgever steeds opnieuw met creatieve ideeën en frisse inzichten. Leergierig dat ze is verdiept ze zich in relevante onderwerpen waardoor ze in haar projecten nóg meer verdieping kan bieden.

Lammert - Team Buro Aangenaam

Lammert Heek

Onze commerciële man die zich niet alleen bezighoudt met onze commerciële groei, maar ook meedenkt hoe jouw organisatie kan groeien op het gebied van marketing en employer branding. Altijd denken vanuit kansen en sturen op een passende oplossing voor jouw organisatie.

Willeke Stam Buro Aangenaam

Willeke Stam

Specialist in merkstrategie en positionering, waarbij creativiteit en data hand in hand gaan. Ze is gek op onderzoeken, statistieken en vreemde feitjes. En van die laatste weet ze op de een of andere manier altijd een opvallend leuk campagneconcept te bedenken.

Buro Aangenaam high res-7

Jeroen Bos

Een rasechte conceptdenker, uitermate creatief. Jeroen houdt altijd rekening met kaders, want een creatief plan moet wel passend en uitvoerbaar zijn. Nou goed dan, hij kleurt ook met enige regelmatig buiten de lijntjes. Zodat je echt- echt opvalt met jouw organisatie.

Paul Leune Buro Aangenaam

Paul Leune

Onze man van structuur en planning, maar bovenal een echte ondernemer die altijd kansen ziet. Ook voor jouw organisatie.

Timo - Team Buro Aangenaam

Timo Verbeek

Altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen in marketingland, stadsdichter van Harderwijk en geen gebrek aan creativiteit. Timo weet door zijn enthousiasme altijd weer met verfrissende ideeën te komen.

WJ6_4326 (2) (1)

Saskia Jägers

Altijd secuur en doordacht aan het werk. Saskia is een échte allround marketeer die niet terugdeinst voor een creatieve campagne, originele contentformats of een onderscheidende vacaturetekst.

Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen of maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo