Aangenaam kennis te maken.

Emie Budde

IJzersterk met copy en content, strategisch met haar campagnemanagement maar bovenal ontzettend goed in positionering. Als je met Emie aan tafel zit, kan je altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten.

Leonie van der Veen

Weet als geen ander in de belevingswereld van een doelgroep te kruipen, waardoor haar concepten altijd raak zijn. Ze heeft al behoorlijk wat vlieguren in dit vak en dat merk je. Haar strategische kennis koppelt ze met haar ervaring en dat zorgt voor resultaat. 

Celine Goud

Super sterk in het schrijven van pakkende teksten en gek op het redigeren van bestaande teksten. Of het nu gaat om een blog, persbericht of advertentietekst. Ze zorgt ervoor dat het de juiste snaar raakt en triggert bij de doelgroep.

Eline Wensink

Creatief en openminded: door deze krachten te binden komen er altijd creatieve en originele concepten uit. Haar enthousiasme weet ze door te vertalen naar tekst en beeld en dat zorgt voor unieke content.

eline.wensink@buroaangenaam.nl

06-11161089

Timo Verbeek

Altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen in marketingland, stadsdichter van Harderwijk en geen gebrek aan creativiteit. Timo weet door zijn enthousiasme altijd weer met verfrissende ideeën te komen.

Romy Kaandorp

Creatief en ijzersterk in het schrijven van teksten en het bedenken van content. Gedreven dat ze is, zal ze altijd haar afspraken nakomen en super nauwkeurig te werk gaan.

Jeroen Bos

Een rasechte conceptdenker, uitermate creatief. Jeroen houdt altijd rekening met kaders, want een creatief plan moet wel passend en uitvoerbaar zijn. Nou goed dan, hij kleurt ook met enige regelmatig buiten de lijntjes. Zodat je echt- echt opvalt met jouw organisatie.

Lammert Heek

Onze commerciële man die zich niet alleen bezighoudt met onze commerciële groei, maar ook meedenkt hoe jouw organisatie kan groeien op het gebied van marketing en employer branding. Altijd denken vanuit kansen en sturen op een passende oplossing voor jouw organisatie. 

Willeke Stam

Specialist in merkstrategie en positionering, waarbij creativiteit en data hand in hand gaan. Ze is gek op onderzoeken, statistieken en vreemde feitjes. En van die laatste weet ze op de een of andere manier altijd een opvallend leuk campagneconcept te bedenken.

Paul Leune

Onze man van structuur en planning, maar bovenal een echte ondernemer die altijd kansen ziet. Ook voor jouw organisatie.

Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen of maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo