Anneloes

Maak kennis met onze nieuwe Employer Brand Marketeer, Anneloes!

‘This has my name written ALL over it’ dacht ik toen ik de vacaturetekst voor Employer Brand Marketeer las. Wat een leuke vacature, zij snappen het! En gelukkig bleek Buro Aangenaam mij net zo leuk te vinden, want dat ik deze blog schrijf zegt genoeg lijkt me ;)

‘This has my name written ALL over it’ dacht ik toen ik de vacaturetekst voor Employer Brand Marketeer las. Wat een leuke vacature, zij snappen het! En gelukkig bleek Buro Aangenaam mij net zo leuk te vinden, want dat ik deze blog schrijf zegt genoeg lijkt me 😉

Even een beetje achtergrondinformatie

Het is 2017, ik heb net mijn HRM diploma op zak en begin aan mijn eerste ‘grote-mensen-baan’. Ik ga als recruiter aan de slag, eerst bij een detacheerder, daarna op een HR-afdeling. Schrijven en social media zijn al onderdeel van mijn werk, en als het na twee jaar begint te kriebelen, kan ik intern de stap maken naar de Marketingafdeling om dit fulltime te gaan doen. 

Zoveel saaie teksten 😵

Door mijn ervaring als recruiter heb ik veeeel vacatures gelezen, en ik frustreer me al jaren over hoe saai de meeste zijn. Scroll Indeed maar eens door. Veel copy-paste werk, en vooral: zo vaag?! Na het lezen van de meeste vacatures heb je geen flauw idee wat je nou precies te wachten staat. Dus toen ik de vacature van Buro Aangenaam las dacht ik a) wat is dit leuk geschreven, b) zij snappen het, c) dit past super goed bij mij, en d) hoe kan ik solliciteren. 

Dit laatste bleek ook nog eens heel eenvoudig, en binnen no time zat ik aan tafel met Leonie. De rest is history! Want inmiddels zit ik alweer in mijn derde maand hier.

Buro Aangenaam x Anneloes = 🧡

Tijdens mijn opleiding vond ik employer branding al het leukste onderwerp. Dus dat ik daar nu mijn fulltime baan van heb kunnen maken, is echt te gek. Alles wat ik leuk vind om te doen komt hier samen. Creativiteit, strategie, HR, marketing, super veel afwisseling, en dat met een heel leuk team. De eerste maanden zijn voorbij gevlogen, en dat is een goed teken!

Buro Aangenaam x jouw naam hier = 🧡?

Hee en had ik al gezegd dat ik ook recruitment voor Buro Aangenaam (en ons zusje LeadLogic) op mij neem? Dus als jij denkt, goh leuk verhaal, klinkt ook wel als iets voor mij. Neem dan even contact met me op! 👇

anneloes.kuipers@buroaangenaam.nl 06 – 81 94 47 29

Dit bericht delen

Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen, maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo