Aangenaam!
Wij zetten jouw werkgeversmerk
aan.

Buro Aangenaam team

Wij zijn geen uitzendbureau of recruitmentpartij. Nee, wij helpen je op een andere manier bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Val op als werkgever.

Opvallen tussen al die andere organisaties die óók nieuwe medewerkers zoeken. Dat doen we met onze KPA-methodiek. Een succesvolle en vernieuwende aanpak waarin we jouw werkgeversmerk aantrekkelijk neerzetten voor nieuwe medewerkers.

De aanpak.

Het draait allemaal om de kern. Het draait om jouw organisatie. Wij zetten een ijzersterke positionering neer, betrekken jouw bestaande medewerkers, herschrijven vacatureteksten en bereiken de juiste mensen door de inzet van content marketing en campagnes.

Dit levert het op.

Onze aanpak levert je waardevolle sollicitanten op die betrokken zijn bij jouw organisatie. Aangenaam helpt je met opvallen, aantrekken en activeren. Als er een sollicitatie binnenkomt, mag jij zelf aan de slag met de sollicitatie- gesprekken. Wij helpen je met het bereiken van de juiste kandidaat en jij rondt het af. Een mooie samenwerking!

Wij helpen organisaties met eerlijke recruitment. Wij zetten jouw bedrijf ‘aan’ voor talent. Door het eerlijke en krachtige verhaal van jouw organisatie te vertellen.

Dat is aangenaam.

Zij staan al aan

“Wij zijn tevreden met de werving van kandidaten voor LCM in samenwerking met Buro Aangenaam waardoor we uit 100 kandidaten de goede mensen konden aannemen.”

Meriam Gerritsma – HR-manager A.I. bij VHD

VHD

Wij werken voor:

De KPA
methodiek.

Deze aanpak vind je niet bij een andere organisatie. Juist daarom leggen we onze werkwijze graag aan je uit.

Naamloos-1_Tekengebied 1 (1)
Naamloos-1-02

Jouw merk of organisatie
aan voor talent.

Aangenaam kennis te maken!

Vacature Employer Brand Marketeer