Employer branding

De Boterlap Groep

Corona vs. horecaleegloop.

De Boterlap Groep beoordeelt ons met 5 sterren op Google.

De Boterlap Groep x Buro Aangenaam - medewerker schenkt wijn

Het vraagstuk.

Dat Corona veel impact heeft gehad op de horeca, hoeven we niet uit te leggen. We draaiden al eerder een succesvol project voor Bella Ciao – toen nog onderdeel van De Boterlap Groep. 

 

Dat beviel zo goed, dat we voor alle locaties aan de slag mochten. Met nog steeds de uitdaging om personeel over te halen (weer) in de horeca te komen werken (en dan specifiek bij De Boterlap natuurlijk). 

De openstaande functies.

De Boterlap Groep x Buro Aangenaam - medewerker

Met de billen bloot.

Omdat we bij Bella Ciao al merkten dat eerlijkheid werd beloond, besloten we deze trend voort te zetten. In de vacatureteksten gebruikten we naast humor, ook eerlijkheid. Bijvoorbeeld door een disclaimer toe te voegen: 

De vacatureteksten werden enthousiast ontvangen. De reacties onder de vacaturetekst op Facebook waren zó lovend, dat de opdrachtgever het bijna niet kon geloven. En je weet pas echt dat je goede vacatureteksten schrijft, als je ziet dat de concurrent het idee overneemt. 

Nieuwe werken-bij-omgeving.

Niet alleen de vacatureteksten, maar ook het vacatureoverzicht was toe aan vervanging. Samen met onze partner Mandelo, werd er een gloednieuwe werken-bij-omgeving gebouwd. Eentje die conversiegericht is en waar de positionering van De Boterlap Groep duidelijk naar voren komt. 

De Boterlap Groep x Buro Aangenaam - medewerker

Campagne met Instagram Reels.

Een van de campagnes die we deden, was gericht op een jongere doelgroep. Daarom besloten we in te zetten op Instagram Reels. Mooie shots van een biertje die getapt werd en koffie die werd ingeschonken. Voor de echte horecaliefhebbers dus. Met deze gerichte campagne haalden we twee sollicitanten binnen. 

Instagram Reels Boterlap Groep - Buro Aangenaam
Boterlap_Harderwijk_Ermelo_20220318_1303 (2)

Langdurige samenwerking

We werken inmiddels al een aantal jaren voor De Boterlap Groep. Deze samenwerking zetten we voort door ze blijvend van mooie content te voorzien. Niet alleen op het gebied van werkgeversmarketing, maar ook voor de content richting de klanten. 

Afspraak maken.

Natuurlijk mag je ook direct contact met ons opnemen.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo