Employer Brand Marketeer

Een aangename vacature.
Vacature Employer Brand Marketeer

Hi, ik ben Emie. Aangenaam! Je verwacht hier misschien een vacaturetekst met je functie, wat we van je vragen en wat we je bieden. Met leuzen als: ‘marktconform salaris’, ‘een gezellig werksfeer’ of een tekst die begint met: ‘Ben jij die…’. Maar zo werken wij niet bij Buro Aangenaam. En als jij ook een tikkeltje allergisch bent voor dertien in een dozijn vacatureteksten, dan ben je misschien degene die wij zoeken!

In het kort.

Vacature Employer Brand Marketeer

Even voorstellen.

We zijn een start-up, dus naast de oprichters, ben ik op dit moment de enige werknemer. En omdat we al zo lekker gaan (we zijn pas net gelanceerd), kan ik inmiddels wel wat hulp gebruiken. Daar kom jij om de hoek kijken. 

Je wordt dus, net als ik, Employer Brand Marketeer. Best stoer toch? Je moet wel áltijd op verjaardagen uitleggen wat je nu precies doet, maar dat vertel ik je hieronder. 

Bij Buro Aangenaam helpen we opdrachtgevers bij hun positionering als werkgever. We gaan naar de kern door zowel de directie als werknemers aan de tand te voelen over hoe het nu écht is om bij de organisatie te werken en doen onderzoek naar de doelgroep, branche en de organisatie zelf. Daar komen interessante dingen uit kan ik je vertellen. Die positionering vormt de basis voor de contentmarketing en vacaturecampagne(s) die we inzetten. Zoals ik al zei, pakken wij het graag anders aan. 

Oké, en wat doe ik dan precies?

Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.

Je gaat veel verschillende dingen doen. Maar globaal komt het hierop neer:

En dit vind ik zelf ook heel leuk, maar is minder spannend:

En voor hoeveel uur je dat doet? Ergens tussen de 24 of 40 uur. Wat jij wil.

buro-aangenaam-dit-gaan-we-doen

Wat neem ik mee?

Je hebt een streepje voor als je jezelf kunt vinden in dit rijtje: 

Als je je hier niet helemaal in kunt vinden, maar wel denkt dat je goed binnen het algehele plaatje past, schroom dan niet om alsnog te solliciteren. We worden graag overtuigd.

Wat schuift dat?

Vooruit, ik kan me voorstellen dat je dit ook wilt: 

Gaaf, hoe kan ik solliciteren?

Dat kan bij ons niet. Jammer joh. Bij ons kun je alleen in een relaxte setting kennismaken. Want solliciteren, dat is zó 2013. Liever doen we gewoon een bakje koffie, thee of fris om elkaar te leren kennen. Denk jij bij het lezen van deze vacature: wauw, dat wil ik! Of misschien juist: jemig, wat slecht geschreven, dat kan ik beter (auch)! Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Jeroen, Paul of Willeke. Praat je eerst liever met mij voordat je een gesprek met een van de eigenaren voert? Ook gucci. Je mag hoe dan ook bellen naar: 0615364490, mailen naar info@buroaangenaam.nl of mij een berichtje sturen. 

We vinden het wel écht belangrijk dat je goed kunt schrijven, want dat is een groot deel van je werkzaamheden. Geen dt-foutjes, geen ‘verassen’, geen ‘zich irriteren/beseffen’, geen ‘beter als jou’ – dat soort dingen. En je hebt veel contact met opdrachtgevers, dus je moet wel van een praatje houden. 

Zie ik je binnenkort? Aangenaam!

Groetjes, Emie

Schrijf hier jouw bericht
Naar bijvoorbeeld een video, je LinkedIn profiel of je portfolio
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.