Employer Brand Marketeer

Een saaie, standaard vacature.

Disclaimer: deze vacaturetekst is met pijn in het hart geschreven en zo zouden wij het dus echt níet aanpakken. Ons advies: lezen, doorbijten en onderaan de pagina lekker doorklikken naar de andere opties. GO GO GO – je kan dit!

saai en standaard vacature

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een jong en dynamisch, snelgroeiend, resultaatgericht bureau dat zich bezighoudt met Employer Branding. Creativiteit, transparantie en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij houden we van een pragmatische aanpak. Ben jij de contenttopper die we zoeken?

Functieomschrijving

Zo ziet jouw dag eruit:

Je begint je dag met een kop koffie. Na een praatje met collega’s bij het koffiezetapparaat open je je mail en beantwoord je vragen van opdrachtgevers. Vervolgens ga je aan de slag met een vacaturetekst die je herschrijft. Na de lunch loop je een rondje. ‘s Middags zet je een campagne op, begin je aan de content voor volgende maand en bel je met een van de opdrachtgevers. De dag zit er alweer op! Tijd om naar huis te gaan.

Dit vragen wij:

Dit bieden wij:

Oké, zin in een normaal verhaal?

Het punt dat we hier willen maken is dat we gericht op iedere doelgroep schrijven. Denk jij nu: dat klinkt als iets voor mij! Check dan vooral ons vacatureoverzicht.  Maar als jij door bovenstaand verhaal al ‘aan’ staat voor een kennismaking, nodigen we je natuurlijk van harte uit om onderstaand formulier in te vullen. 

3. Niks geen koffie, ik drop meteen mijn cv want ik wil bij jullie werken!

Schrijf hier jouw bericht
Naar bijvoorbeeld een video, je LinkedIn profiel of je portfolio
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo gaan we verder:

Stuur een appje

Maak kennis

Doe een case

Aangenomen!

Nieuwsgierig naar de compilaties op deze vacature? We hebben er nog drie voor je klaarstaan.