Onze
resultaten

Wij werken voor verschillende organisaties in uiteenlopende branches. Hoe verschillend ook, er is altijd overlap in onze werkwijze. Want voor elke organisatie zetten wij de KPA-methodiek in en is de candidate journey onze basis.

Bekijk alle resultaten. 👇🏼

Projecten Buro Aangenaam

100 sollicitanten voor VHD.

‘We hebben 50 medewerkers extra nodig vanaf 1 januari 2023 i.v.m. onze nieuwe opdrachtgever LCM. Willen jullie ons daarbij helpen?’ Inmiddels werken we al ruim 1,5 jaar voor VHD, maar dit vraagstuk was voor ons ook wel even nieuw. Toch deinsden we (consultants Emie en Celine) hier niet voor terug, maar pakten we dit vraagstuk graag met beide handen aan.

Alle vacatures vervuld voor Premium Petfood Brands.

Voor het vinden van een junior marketeer en administratief medewerker schakelde Premium Petfood Brands onze hulp in. Benieuwd naar onze beestachtige aanpak?

100+ kandidaten voor de ploeg van Ploeger.

Vrachtwagenchauffeurs hebben meestal dezelfde soort werkzaamheden en -omgeving, waardoor het lastiger is om je onderscheidend te positioneren als werkgever. Hoe wij toch voor meer dan 100 geïnteresseerde kandidaten zorgden? Lees de case. 

Creatieve campagnes voor De Boterlap Groep.

De horecabranche heeft het zwaar te verduren gehad. Met een nieuwe werken-bij-omgeving en creatieve campagnes helpen we De Boterlap Groep bij het aantrekken van (onder andere) bedieningsmedewerkers.

Seijbel Photography-
suneco

De out-of-the-boxcampagne voor Suneco.

Hoe trek je de aandacht van een van de zeldzaamste doelgroepen op de arbeidsmarkt? Developers. Daar hebben wij wel ideeën voor.

Campagne: Helden voor VHD.

Hoe zorg je ervoor dat mensen de vacature als telefonisch hulpverlener niet verwarren met een callcenterbaantje? Door de heldendaden te benadrukken die de hulpverleners verrichten. 

vhd
ERJ9057-800x533

Teeling petfood: verder komen dan de proeftijd

Openstaande functies waar via werving en selectie wel personeel op binnenkwam, maar die vaak in de proeftijd of kort daarna weer opstapten. Hoe los je dat op?

Bella Ciao: kennismakingsdag is groot succes

Een nieuw horecaconcept waarbij er voor alle afdelingen personeel gezocht werd, midden in een lockdown. Dan moet je wel creatief zijn!

buro-aangenaam-case-bella-cia
buro-aangenaam-case-leadlogic

LeadLogic: eerlijke vacature of clichés?

Een snelgroeiende organisatie in een arbeidsmarkt waar krapte heerst, zorg er dan maar eens voor dat je opvalt tussen al die andere bureaus.

Wij werken voor:

Afspraak maken

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen, maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo