Onze
projecten

Wij werken voor verschillende organisaties in uiteenlopende branches. Hoe verschillend ook, er is altijd overlap in onze werkwijze. Want voor elke organisatie zetten wij de KPA-methodiek in.

Projecten Buro Aangenaam

De Boterlap Groep

De horecabranche heeft het zwaar te verduren gehad. Met een nieuwe werken-bij-omgeving en creatieve campagnes helpen we De Boterlap Groep bij het aantrekken van (onder andere) bedieningsmedewerkers.

Seijbel Photography-
suneco

Suneco

Hoe trek je de aandacht van een van de zeldzaamste doelgroepen op de arbeidsmarkt? Developers. Daar hebben wij wel ideeën voor.

VHD

Hoe zorg je ervoor dat mensen de vacature als telefonisch hulpverlener niet verwarren met een callcenterbaantje? Door de heldendaden te benadrukken die de hulpverleners verrichten. 

vhd
ERJ9057-800x533

Teeling petfood

Openstaande functies waar via werving en selectie wel personeel op binnenkwam, maar die vaak in de proeftijd of kort daarna weer opstapten. Hoe los je dat op?

Bella Ciao

Een nieuw horecaconcept waarbij er voor alle afdelingen personeel gezocht werd, midden in een lockdown. Dan moet je wel creatief zijn!

buro-aangenaam-case-bella-cia
buro-aangenaam-case-leadlogic

LeadLogic

Een snelgroeiende organisatie in een arbeidsmarkt waar krapte heerst, zorg er dan maar eens voor dat je opvalt tussen al die andere bureaus.

Wij werken voor:

Afspraak maken

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen of maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo