Eline

Aangenaam kennis te maken met Eline!

Wat leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen. Sinds oktober 2022 ben ik begonnen als Employer brand marketeer bij Buro Aangenaam. Mijn weg naar het vinden van de juiste (en leukste) baan was nog best een zoektocht. Ik neem je graag mee in deze reis!

Wat leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen. Sinds oktober 2022 ben ik begonnen als Employer brand marketeer bij Buro Aangenaam. Mijn weg naar het vinden van de juiste (en leukste) baan was nog best een zoektocht. Ik neem je graag mee in deze reis!

Hoe ben ik hier terecht gekomen? 

In juli 2022 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie van Hogeschool Windesheim in Almere. Tijdens mijn studie ontdekte ik al snel dat ik het creatieve gedeelte van marketing het allerleukste vind. Het ontwerpen van grafische designs, fotografie, het schrijven van teksten, bedenken en opzetten van campagnes en het bezig zijn met social media. Daarnaast vind ik het leuk om samen met collega’s aan een project te werken en vette ideeën te bedenken tijdens een brainstormsessie.

Wat mij zo aansprak bij Buro Aangenaam, is dat geen dag hetzelfde zal zijn. Het is geen 9-5 baan waarbij je eeuwig aan je bureau hoeft te zitten. Dit is wat je bij veel marketingbureaus toch wel tegenkomt, maar wat helemaal niks voor mij was. Op pad naar opdrachtgevers, en met 3 (eigenlijk 4, want thuiswerken) verschillende kantoren hoef ik mij voorlopig niet te vervelen! 

Hoewel ik tijdens mijn studie al snel wist dat ik het creatieve het leukste vond, was dat nog niet zo makkelijk om dat specifiek door te vertalen naar een baan met werkzaamheden die echt bij mij zouden passen. Hier heb ik gaandeweg dan ook veel tijd en gesprekken aan gewaagd met een goed resultaat. Via Linkedin kwam ik terecht bij Buro Aangenaam. Ik ging in gesprek en werd eigenlijk al heel snel enthousiast en na een aantal gesprekken wist ik dat dit wel een plek voor mij zou kunnen zijn. Naast dat Buro Aangenaam mij een creatieve uitdaging biedt, is het ook een plek waar ik terechtkwam in een warm, gezellig (jong) team met veel energie. Mijn agenda was al snel gevuld met leuke activiteiten, zowel zakelijk als privé. Oktober = namelijk oktoberfest 🙂 en ben ik hartelijk opgevangen door iedereen!

Wat doe ik buiten werktijd?

Creatief bezig zijn is echt iets waar ik altijd mee bezig ben, ook buiten werktijd. Het bedenken van recepten, lekker in de keuken aan het koken, tot het veranderen van het interieur in huis. Ook ben ik graag op een terrasje te vinden met vrienden en familie en is reizen iets wat ik heel graag doe. Zo ben ik stiekem ook voordat ik begon met werken – en klaar was met studeren – lekker veel op vakantie geweest. Van Spanje, Italië, Kroatië tot aan New York. Komende winter staan Londen en Oostenrijk op de planning!

Toekomst

Alhoewel mijn werk avontuur nog maar net is begonnen, is dit wel wat ik echt leuk vind. Ik hoop dat ik super veel zal leren hier en misschien nog wel belangrijker, een hele hoop plezier ga maken. Ik kijk met veel positiviteit naar de toekomst en mocht je nou denken: Hé, dit klinkt leuk?! Kijk dan vooral tussen onze vacatures en wie weet wie weet ben jij de volgende die zich kan aansluiten bij team Buro Aangenaam!

Dit bericht delen

Bakkie doen?

Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen, maar het liefst drinken we gewoon een kop koffie met je.

Contactgegevens

info@buroaangenaam.nl

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo